Vad jag jobbar med

Vad jag jobbar med:

Fotokonst

Jag fotograferar mest naturbilder och vackra vyer. Ibland kombinerar jag min mediala sida med min kreativa och gör bilder, med kanaliserade budskap och stärkande affirmationer. Jag får mycket hjälp och inspiration från andevärlden i mitt arbete, därför är HeavensArt är namnet på mitt företag.Yinyoga

Onsdagar kl 10-11.15.

Varje gång har ett eget tema. Liten grupp i harmonisk miljö, max 6 personer.

Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla. Alla yogar utifrån sina egna förutsättningar. Långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil, där vi tar hjälp av aromaolja under passet för att lättare nå en djupare avslappning. Med hjälp av yinyoga kan vi, genom att skapa ett större flöde i vår bindväv, öka vår rörlighet och smidighet. Passet avslutas med en vägledd avslappning. Föranmälan via mail.


De enkla ställningarna utförs alltid sittande eller liggande och vi hittar vårt läge, i positionen, genom att gå så långt att man känner en lagom stretch. Hela kroppen påverkas i yinyoga, men det är främst området kring ljumskar, höfter och ryggens nedre del som positionerna riktar in sig på. Med hjälp av kuddar och block anpassar vi positionerna efter våra egna förutsättningar - musklerna är helt avslappnade. Vi pushar inte, drar inte och undviker att hålla kroppen i ytterlägen. Vi sitter/ligger sedan, i stillhet, under 3-5 minuter, och andas med långa lugna andetag.


Känner vi att den strechiga känslan försvinner, går vi djupare in i rörelsen. Tappar vi andningen eller om det gör ont är det dags att backa. Stillheten och avslappningen i sig är viktig, så fort vi rör oss, aktiveras muskeln och kontakten med bindväven går förlorad. Om du är gravid är du i ett hormonellt tillstånd där hormonerna mjukar upp ligamenten. Ta det då extra försiktigt och fokusera mest på mental avspänning och andning.

Husrening, just nu kan jag inte ta emot bokningar.

Händer det oförklariga saker i ditt hem så kan du ha besök från andevärlden. Jag kan komma hem till dig och känna in energin i din bostad, vilken slags energi det handlar om. Behöver det renas så gör jag det, behöver budskap framföras så gör jag det. Jag vill inte få någon information om platsen i förväg. Bor det hund eller katt i huset, är jag tacksam om de inte är hemma vid husreningen. Maila mig om du behöver hjälp eller vill ha mer info.


 

 

 

 

 

 
 

Energiterapi

Energiterapi med Chakradroppar.

Du sitter bekvämt ner och bara slappnar av, i lugn och harmonisk miljö med levande ljus. En svag doft av lavendel sprider sig i rummet från aromalampor, för ökad avslappning. Jag läser av din energi och din chakrabalans, känner in var du har obalanser och blockeringar. Blandar sedan   en personlig flaska Chakradroppar till dig, med de blomsterdroppar du behöver, för att återfå balans i ditt chakrasystem. Dropparna ska tas fyra gånger per dag, för att balansera din energi och chakrabalans. En flaska räcker i ca tre veckor.

En behandling är 30 min och kostar 600,- inklusive en flaska Chakradroppar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bach Blomsterdroppar

Den engelske läkaren Edward Bach upptäckte att växter har en förmåga att påverka olika sinnestillstånd och kan förmedla en helande energi till kropp och själ. Han framställde 38 olika blomessenser, ingen av de 38 blomessenserna är skadliga eller vanebildande. De hjälper oss att återfå balans och harmoni, de påverkar våra känslor och sinnesstämningar. Deras aktiva verkan bygger på energin i växten. Det finns ingen risk för överdosering eller biverkningar, därför kan de användas av vem som helst. De kan kombineras med all slags medicin och behandling.

Blomsterdroppar ersätter aldrig nödvändig professionell läkarvård.