Vad jag jobbar med

Vad jag jobbar med:

Meditation online

Alla meditationer är live, de spelas inte in. Varje meditationstillfälle inleds med en guidad avslappning, som övergår i en meditation. Ett skönt tillfälle att slappna av, fylla på med ny energi, balans och harmoni. Inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter krävs. Jag vägleder dig genom hela meditationen. Just nu har jag två olika online meditationer. 


Meditation för chakrabalans online

Vi träffas online och jobbar med att balansera ett chakra vid varje tillfälle. Jag skickar dig en länk så att du kommer in i meditationsrummet, efter att du har bokat och betalt din plats. Det kostar 100,- att vara med, anmälan via mail. Nya datum kommer snart.


2022

Fullmånemeditation online

En meditation där vi tar del av fullmånens kraftfulla energi för magi och harmoni. Vi träffas online i en gemensam vägledd meditation.Jag skickar dig en länk, så att du kommer in i meditations-rummet, efter att du har bokat och betalt din plats. Det kostar 100,- att vara med, anmälan via mail. Nya datum och fler online meditationer kommer snart.
Bach Blomsterdroppar

Den engelske läkaren Edward Bach upptäckte att växter har en förmåga att påverka olika sinnestillstånd, och kan förmedla en helande energi till kropp och själ. Han framställde 38 olika blomessenser, ingen av de 38 blomessenserna är skadliga eller vanebildande. De hjälper oss att återfå balans och harmoni, de påverkar våra känslor och sinnesstämningar. Deras aktiva verkan bygger på energin i växten. Det finns ingen risk för överdosering eller biverkningar, därför kan de användas av vem som helst. Blomsterdroppar ersätter aldrig nödvändig professionell läkarvård.


Chakrabalansering är ett område jag har fördjupat mig i och jag har tagit fram Chakradroppar av Bach Blomsterdroppar. Det finns 7 olika blandningar för chakrabalansering, en för varje chakra. En flaska kostar 149,- + porto och räcker i ca 3 veckor. Maila mig om du vill beställa. 

 

 

 

 

 

 

 


Dr Edward Bach