Om mig

 Om mig:

 

En medial konstnärssjäl som älskar fotografering, frihet och natur. Monette är mitt andranamn och signatur. Mitt företag heter HeavensArt, i min ateljé kombinerar jag min kreativa sida med min mediala förmåga, skapar bilder och kanaliserar texter till olika projekt. Andlighet är, och har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har känt av andevärlden och olika slags energier så långt tillbaka jag kan minnas.


För att utveckla min mediala förmåga har jag valt att gå mediumkurser och healingkurser hos olika lärare. De har alla haft olika kunskaper, synsätt och erfarenheter, som jag har fått tagit del av. Jag får också mycket inspiration och kunskap från andevärlden, som bidrar till min andliga utveckling. Som medium blir du aldrig fullärd, utan utvecklas genom hela livet.


Jag är också utbildad yinyogalärare och har fördjupat mig i meditation och chakrasystemet.


Naturen betyder mycket för mig, det är där jag hittar min avkoppling och fyller på med ny energi. Är gärna ute med min kamera, då försvinner både tid och rum. Började fotografera då jag var 15 år, när jag fick min första systemkamera, så det har blivit en hel del bilder genom åren.


Mina utbildningar :


Mediumutbildningar för Anders Åkesson, Iris Hall, Anna-Lena Vikström, Jill Petersson, Mia Ottosson, Simone Key, Brenda Lawrence och Colin Bates.


Healingutbildningar för Anna-Lena Vikström, Colin Bates, Simon James, Brian Robertson och Brenda Lawrence.


Reiki Master utbildning och Reiki Master Teacher utbildning för Anna-Lena Vikström.


Psychic art kurs för Mia Ottosson och kurs i intuitivt och andligt måleri för Jane Andersson.


Clutter Clearing kurser för Karen Kingston, författare till bl a Rensa i röran med Feng Shui.


2015/2016 utbildning hos Anna-Lena Vikström i nordiskt traditionellt mediumskap. Där ingick bl a att ge medial vägledning, hålla seanser, göra själsporträtt, se in i framtiden, tarot, healing, etik och terapeutiskt bemötande.


2016 kurs hos Christian Kyriacou, the House Whisperer, Journey to the Heart of Home and space alignment anordnad av Nordic School of Feng Shui.


Under 2016 utbildade jag mig också till yinyogalärare hos YogaDevi i Stockholm, gick även en yinyoga & ayurveda utbildning hos YogaDevi. Deltog i en utbildning för Ellen Engvall, mediyogaterapeut i Stockholm, yoga för binjurar och hormonbalans. Vi fick lära oss yogiska tekniker från mediyoga som kan hjälpa till att minska stressen i kroppen och skapa balans på djupet.


2017 utbildning i yinyoga & restorative yoga för Magdalena Mecweld och Mats Nielsen, Wisdom Works i Stockholm.


2018 trancekurs för Colin Bates, Altered States course.


2021 fördjupade jag mig i yinyoga & kinesisk medicin och yinyoga & anatomi, två olika påbyggnadsutbildningar av YogaDevi i Stockholm. Gick också en utbildning i Vedic Art med Lovisa Limseth, lärare hos Shine Through Art.


Nu går jag en utbildning i Space Clearing för Denise Linn, författare till bl a en ängel i ditt hus. 


 


 

 


 


 

 


 


 


 
 


 

 


 

 

 

photo project