Om mig

 Om mig:

 

En medial konstnärssjäl som älskar fotografering, frihet och natur. Jag heter Anette, Monette är mitt andranamn och signatur. Mitt företag heter HeavensArt, i min ateljé kombinerar jag min kreativa sida med min mediala förmåga, skapar bilder och kanaliserar texter till olika projekt. Andlighet är, och har alltid varit en stor del av mitt liv, får mycket inspiration och vägledning från andevärlden.


Under hösten 2022 kommer jag att starta upp Magisk Afton för andlig och personlig utveckling i Strandvillan Labbsand, Karlskoga. 


Har tidigare jobbat med healing, chakrabalansering, mediala sittningar och även provat på storseanser, då jag hade en lokal inne i centrala Karlskoga. Sedan började jag undervisa i yoga och ha grupper i meditation.


Är utbildad yinyogalärare hos YogaDevi i Stockholm 2016, där jag också senare gått påbyggnadsutbildningar inom yinyoga & ayurveda, yinyoga & kinesisk medicin och yinyoga & anatomi. Har under åren också fördjupat mig i meditation, chakrasystemet, energipåverkan,

energivibrationer och energirening.


Hyrde in mig hos Ashtanga yoga i Karlskoga 2016, där jag hade egna kurser i yinyoga. Efter det fortsatte jag med grupper i min egna lilla yogastudio, Yogalagret på Hangarvägen 27 i Karlskoga. Hade även chakrakunskapskurser, meditationsgrupper med olika teman och meditationer online.


I år har jag utbildadat mig till lärare i Sensing Yoga. Yoga och meditation är två underbara sätt att jobba med, för att höja och balansera vår personliga energi och få en rörligare kropp.


För att utveckla min mediala förmåga har jag valt att gå mediumkurser och healingkurser hos olika lärare. De har alla haft olika kunskaper, synsätt och erfarenheter, som jag har fått tagit del av. Jag känner av andevärlden och olika slags energier, och har gjort det, så långt tillbaka jag kan minnas, något som bidrar till min andliga och personliga utveckling.


Naturen betyder mycket för mig, det är där jag hittar min avkoppling och fyller på med ny energi. Är gärna ute med min kamera, då försvinner både tid och rum. Började fotografera då jag var 15 år, när jag fick min första systemkamera, så det har blivit en hel del bilder genom åren. 2019 hade jag en fotoutställning, Mina fångade ögonblick, på Café Alfred Nobel i Karlskoga.


Mina utbildningar :


Mediumutbildningar för Anders Åkesson, Iris Hall, Anna-Lena Vikström, Jill Petersson, Mia Ottosson, Simone Key, Brenda Lawrence och Colin Bates.


Healingutbildningar för Anna-Lena Vikström, Colin Bates, Simon James, Brian Robertson och Brenda Lawrence.


Reiki Master utbildning och Reiki Master Teacher utbildning för Anna-Lena Vikström.


Psychic art kurs för Mia Ottosson och kurs i intuitivt och andligt måleri för Jane Andersson.


Clutter Clearing kurser för Karen Kingston, författare till bl a Rensa i röran med Feng Shui.


2015/2016 utbildning hos Anna-Lena Vikström i nordiskt traditionellt mediumskap. Där ingick bl a att ge medial vägledning, hålla seanser, göra själsporträtt, se in i framtiden, tarot, healing, etik och terapeutiskt bemötande.


2016 kurs hos Christian Kyriacou, the House Whisperer, Journey to the Heart of Home and space alignment anordnad av Nordic School of Feng Shui.


Under 2016 utbildade jag mig också till yinyogalärare hos YogaDevi i Stockholm, gick även en yinyoga & ayurveda utbildning hos YogaDevi. Deltog i en utbildning för Ellen Engvall, mediyogaterapeut i Stockholm, yoga för binjurar och hormonbalans. Vi fick lära oss yogiska tekniker från mediyoga som kan hjälpa till att minska stressen i kroppen och skapa balans på djupet.


2017 utbildning i yinyoga & restorative yoga för Magdalena Mecweld och Mats Nielsen, Wisdom Works i Stockholm.


2018 trancekurs för Colin Bates, Altered States course.


2021 fördjupade jag mig i yinyoga & kinesisk medicin och yinyoga & anatomi, två olika påbyggnadsutbildningar av YogaDevi i Stockholm. Gick också en utbildning i Vedic Art med Lovisa Limseth, lärare hos Shine Through Art.


2022 utbildade jag mig till lärare i Sensing Yoga, Sensing Stol och Sensing Yin för Mia Elmlund, Kungsbacka. Har även gått Mias kurser: 


-Stärk din vagus/vagus 2,0 en fördjupning i hur vagusnerven fungerar, lärde mig olika  tekniker för att höja vagustonen och för att komma till lugn och ro för läkning.


-Psoas och den röda linjen, en fördjupning i hur Psoas (en muskel/vävnad) och Deep Front Line (vår hållningskedja) fungerar.


-Vårstäda ditt inre med Sensing Yoga, där jag lärde mig olika tekniker för att släppa på gammalt bagage och göra plats för sitt sanna jag.


 


 


 

 


 


 

 


 


 


 
 


 

 


 

 

 

photo project