Vad jag jobbar med

Vad jag jobbar med:

Husrening, just nu kan jag inte ta emot bokningar.

Händer det oförklariga saker i ditt hem så kan du ha besök från andevärlden. Jag kan komma hem till dig och känna in energin i din bostad, vilken slags energi det handlar om. Behöver det renas så gör jag det, behöver budskap framföras så gör jag det. Jag vill inte få någon information om platsen i förväg. Bor det hund eller katt i huset, är jag tacksam om de inte är hemma vid husreningen. Maila mig om du behöver hjälp eller vill ha mer info.


 

 

 

 

 

 
Fotokonst

Jag fotograferar mest naturbilder och vackra vyer. Ibland kombinerar jag min mediala sida med min kreativa och gör bilder, med kanaliserade budskap och stärkande affirmationer. Jag får mycket hjälp och inspiration från andevärlden i mitt arbete, därför är HeavensArt är namnet på mitt företag. 

 

 

 

 


Energiterapi

 

Energiterapi med Chakradroppar, just nu kan jag inte ta emot nya bokningar.

Du sitter bekvämt ner och bara slappnar av, i lugn och harmonisk miljö med levande ljus. En svag doft av lavendel sprider sig i rummet från aromalampor, för ökad avslappning. Jag läser av din energi och din chakrabalans, känner in var du har obalanser och blockeringar. Blandar sedan   en personlig flaska Chakradroppar till dig, med de blomsterdroppar du behöver, för att återfå balans i ditt chakrasystem. Dropparna ska tas fyra gånger per dag, för att balansera din energi och chakrabalans. En flaska räcker i ca tre veckor.

En behandling är 30 min och kostar 600,- inklusive en flaska Chakradroppar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bach Blomsterdroppar

Den engelske läkaren Edward Bach upptäckte att växter har en förmåga att påverka olika sinnestillstånd och kan förmedla en helande energi till kropp och själ. Han framställde 38 olika blomessenser, ingen av de 38 blomessenserna är skadliga eller vanebildande. De hjälper oss att återfå balans och harmoni, de påverkar våra känslor och sinnesstämningar. Deras aktiva verkan bygger på energin i växten. Det finns ingen risk för överdosering eller biverkningar, därför kan de användas av vem som helst. De kan kombineras med all slags medicin och behandling.

Blomsterdroppar ersätter aldrig nödvändig professionell läkarvård.