Vad jag jobbar med

Vad jag jobbar med:

Energiterapi

 

Energiterapi med Chakradroppar

Du sitter bekvämt ner och bara slappnar av, i lugn och harmonisk miljö med levande ljus. En svag doft av lavendel sprider sig i rummet från aromalampor, för ökad avslappning. Jag läser av din energi och din chakrabalans, känner in var du har obalanser och blockeringar. Blandar sedan   en personlig flaska Chakradroppar till dig, med de blomsterdroppar du behöver, för att återfå balans i ditt chakrasystem. Dropparna ska tas fyra gånger per dag, för att balansera din energi och chakrabalans. En flaska räcker i ca tre veckor.

En behandling är 30 min och kostar 600,- inklusive en flaska Chakradroppar. Boka tid här!

 

Om du själv vet, vilket chakra du behöver balansera, då kan du beställa en flaska Chakradroppar direkt från mig. Det finns sju olika blandningar, ett för varje chakra. En flaska kostar 200,- (porto tillkommer). Beställ Chakradropparna via mail.
 

Bach Blomsterdroppar

Den engelske läkaren Edward Bach upptäckte att växter har en förmåga att påverka olika sinnestillstånd och kan förmedla en helande energi till kropp och själ. Han framställde 38 olika blomessenser, ingen av de 38 blomessenserna är skadliga eller vanebildande. De hjälper oss att återfå balans och harmoni, de påverkar våra känslor och sinnesstämningar. Deras aktiva verkan bygger på energin i växten. Det finns ingen risk för överdosering eller biverkningar, därför kan de användas av vem som helst. De kan kombineras med all slags medicin och behandling.

Blomsterdroppar ersätter aldrig nödvändig professionell läkarvård.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meditationer

Jag vägleder och kanalisera olika slags meditationer. Meditationer för stressreduktion och avslappning, meditationer för chakrabalansering, meditationer för medial utveckling och tillfälle att själv skapa kontakt med andevärlden. Att kanalisera meditationer ligger mig mycket varmt om hjärtat.


Meditationscirkel för medial utveckling.

Passar dig är nyfiken på andevärlden, som vill utveckla och stärka din mediala förmåga. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Ny grupp startar den 28 augusti. Vi träffas då 7 gånger varannan vecka, onsdagar kl 17-18. Liten grupp, endast 7 platser.


Vi börjar ljuscirkeln med att stärka och fylla på vårt energifält och balansera våra chakran. Sedan kanaliserar jag en meditation, där du får tillfälle att utveckla och stärka din mediala förmåga, med hjälp av andevärlden. En stund i meditation där du och dina vägledare får chansen att arbeta tillsammans. Vad du upplever i mötet beror på din mediala utveckling. Alla jobbar utifrån sina egna förutsättningar, där de befinner sig just nu. Jag vägleder dig under hela tiden i meditationen och vi använder också aromaolja och kristaller.


Våra vägledare finns alltid vid vår sida och vill arbeta tillsammans med oss. Ibland har de svårt att nå fram till oss, för vi tar oss inte den tiden att stanna upp och vara tillgängliga. Därför är meditation ett fantastiskt tillfälle, att få kontakt och jobba med sin andliga utveckling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fullmånmeditation, för möte med andevärlden, 12/8 kl 19.30-20.30, utomhus.

Passar dig är intresserad av att få kontakt med andevärlden, som vill utveckla och stärka din förmåga att själv få kontakt med andevärlden. Både för nybörjare och vana, ingen tidigare erfarenhet krävs.

Prova på och lär dig, att själv få kontakt med andevärlden. Vi skapar tillsammans en ljuscirkel,

i en harmonisk och trygg miljö. Avslappnat och helt utan prestationskrav. Vi inleder med att sitta i fullmånens energi och fylla på vårt egna energifält. Därefter kanaliserar jag en meditation, för att skapa en plats för ett andligt möte i meditationen. Ett möte med nära och kära i andevärlden eller med någon av dina andliga vägledare. Vad du upplever under det andliga mötet beror på din egna mediala förmåga. Jag vägleder dig under hela tiden i meditationen och vi använder också aromaolja och kristaller. Liten grupp, endast 7 platser.


Det kostar 200,- / gång att vara med. Boka här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yinoga

För balans och harmoni i kropp och själ. Både för nybörjare och vana, ingen tidigare erfarenhet krävs. Boka din plats här

Nya grupper startar den 28 augusti, kl 10-11.15 och kl 18.30-19.45. Vi träffas 7 gånger, på onsdagar, det kostar 1120,- att vara med. Små grupper, endast 7 platser i varje grupp. .Drop-in i mån av plats, efter föranmälan, 185,-/gång.

Om yinyoga

Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla. Alla yogar utifrån sina egna förutsättningar. Långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil, där vi tar hjälp av armomaolja under passet för att lättare nå en djupare avslappning. Med hjälp av yinyogan kan vi, genom att skapa ett större flöde i vår bindväv, facsian, öka vår rörlighet och smidighet. Passet avslutas med en vägledd avslappning.

 

De enkla ställningarna utförs alltid sittande eller liggande och vi hittar vårt läge, i positionen, genom att gå så långt att man känner en lagom stretch. Hela kroppen påverkas i yinyoga, men det är främst området kring ljumskar, höfter och ryggens nedre del som positionerna riktar in sig på. Med hjälp av kuddar och block anpassar vi positionerna efter våra egna förutsättningar. Musklerna är helt avslappnade, vi pushar inte, drar inte och undviker att hålla kroppen i ytterlägen. Vi sitter sedan, i stillhet, under 3-5 minuter, och andas med långa, lugna andetag.


Känner vi att den stretchiga känslan försvinner, går vi djupare in i rörelsen - tappar vi andningen eller om det gör ont, är det dags att backa. Stillheten och avslappningen i sig är viktig - så fort vi rör oss, aktiveras muskeln och kontakten med bindväven går förlorad. Om du är gravid, är du i ett hormonellt tillstånd, där hormonerna mjukar upp ligamenten. Ta det extra försiktigt och fokusera mest på mental avspänning och avslappning. 

Husrening

Händer det oförklariga saker i ditt hem så kan du ha besök från andevärlden. Jag och en mediumkollega jobbar tillsammans med husreningar. Vi kommer hem till dig och känner in energin i din bostad, vilken slags energi det handlar om. Vi gör det som behövs, för att få det lugnt i hemmet. Behöver det renas så gör vi det, behöver budskap framföras så gör vi det. Jag vill inte få någon information om platsen i förväg. Bor det hund eller katt i huset, är jag tacksam om de inte är hemma vid husreningen. Maila mig om du behöver hjälp eller vill ha mer info.


 

 

 

 

 

 

 

 

HeavensArt

Jag kombinerar min mediala sida med min kreativa och gör bilder, som vill förmedla energi och harmoni. Ibland också med kanaliserade budskap och stärkande affirmationer. Skapar både fotograferade bilder och målningar, beroende på vad som kommer till mig. Jag får mycket hjälp och inspiration från andevärlden, därför är HeavensArt är namnet på mitt företag och på mitt fotogalleri.


Jag älskar att vara ute i naturen och fotografera, det ger mig mycket kraft och energi! När jag är ute med min kamera, då försvinner både tid och rum.  Att fotografer vackra naturbilder, det är min allra största avkoppling! Det finns så mycket vackert att upptäcka i naturen som vi ibland tyvärr missar, för att vi inte har tid att stanna upp och se. 


Började fotografera då jag var 15 år, när jag fick min första systemkamera, så det har blivit en hel del bilder genom åren. Vill sprida livsglädje och harmoni genom mina bilder, visa allt det vackra som finns runt omkring oss i naturen. Följ mig gärna på Instagram.