Om mig

 

Om mig:

 

En medial konstnärssjäl som älskar fotografering, frihet och natur. Jag är medium, healer och yogalärare. Mitt företag heter HeavensArt. När jag är ute med min kamera så försvinner både tid och rum, det är då jag kopplar av och hämtar ny energi. Du kan se mina bilder i Fotogalleri HeavensArt. Där lägger jag upp nya bilder varje vecka.


Jag har också fotoutställningar ibland. Mellan 29/6-31/7 hittar du min fotoutställning, Mina fångade ögonblick, i Café Alfred Nobel, vid Alfred Nobels Herrgård i Karlskoga.

 

Andlighet är, och har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag har känt av andevärlden och olika slags energier så långt tillbaka jag kan minnas. Som barn älskade jag att komma hem till andra för att känna hur det kändes. Att jag läste av hemmets energier förstod jag inte då. Jag tillbringade också mycket tid på kyrkogården i det lilla samhället i värmlandsskogen där jag växte upp.

 

Energier och energipåverkan har alltid intresserat mig. Det är sällan jag kommer ihåg hur det ser ut hemma hos någon, men jag kommer alltid ihåg hur det kändes. Vilken slags energi det var i hemmet. Energin där vi bor är viktig, för den påverkar oss mer än vad vi kan tro. Vi blir även påverkade energimässigt av människor vi har runt omkring oss.

 

För att utveckla min mediala förmåga har jag valt att gå mediumkurser och healingkurser hos olika lärare. De har alla haft olika kunskaper, synsätt och erfarenheter, som jag har fått tagit del av och hittat mitt eget personliga sätt att arbeta på. Alla mina lärare har, var och en på sitt eget sätt, bidragit till min utveckling. Jag får också mycket vägledning och kunskap från mina egna guider i andevärlden. Som medium blir du aldrig fullärd utan utvecklas hela tiden.

 

Tidigare har jag haft en lokal i centrala Karlskoga, där jag har arbetat med healing och mediala sittningar. Har även provat på storseanser. Under 2016/2017 hyrde jag lokal hos Ashtanga Yoga Karlskoga, där hade jag grupper i yinyoga 60+ , yinyoga ayurveda och yinyoga flow. Hade också lunchmeditation.

 

Nu har jag en egen lokal på Hangarvägen 27 i Karlskoga, där jag har yoga och meditationer. Den är på övervåningen i vår lagerbyggnad, där vi också har vår grossistverksamhet med naturgodis.

 

Mina utbildningar:

 

Mediumutbildningar för Anders Åkesson, Iris Hall, Anna-Lena Vikström, Jill Petersson, Mia Ottosson, Simone Key, Brenda Lawrence och Colin Bates.

 

Healingutbildningar för Anna-Lena Vikström, Colin Bates, Simon James, Brian Robertson och Brenda Lawrence.

 

Reiki Master utbildning och Reiki Master Teacher utbildning för Anna-Lena Vikström.

 

Psychic art kurs för Mia Ottosson och kurs i intuitivt och andligt måleri för Jane Andersson.

 

Clutter Clearing kurser för Karen Kingston, författare till bl a Rensa i röran med Feng Shui.

 

Under 2015/2016 gick jag gått en utbildning hos Anna-Lena Vikström i nordiskt traditionellt mediumskap. Där ingick bl a att ge medial vägledning, hålla seanser, göra själsporträtt, se in i framtiden, tarot, healing, etik och terapeutiskt bemötande.

 

2016 gick jag kurs hos Christian Kyriacou, the House Whisperer, Journey to the Heart of Home and space alignment anordnad av Nordic School of Feng Shui.

 

Under 2016 utbildade jag mig också till yinyogalärare hos YogaDevi i Stockholm, gick även en yinyoga & ayurveda utbildning hos YogaDevi. Deltog i en utbildning för Ellen Engvall mediyogaterapeut i Stockholm, yoga för binjurar och hormonbalans. Vi fick lära oss yogiska tekniker från mediyoga som kan hjälpa till att minska stressen i kroppen och skapa balans på djupet.

 

Under 2017 gick jag en utbildning i yinyoga & restorative yoga för Magdalena Mecweld och Mats Nielsen, Wisdom Works i Stockholm.

 

2018 gick jag trancekurs för Colin Bates, Altered States course.

 

Nu går jag en utbildning i Space Clearing för Denise Linn, författare till bl a en ängel i ditt hus. 

 

Yoga (framför allt yinyoga), meditation och blomsterdroppar har hjälpt mig mycket i mitt välmående, tillsammans med förståelsen av hur chakrasystemet fungerar. Jag har tränat yoga till och från i många år. Har provat på kundaliniyoga, mediyoga, ashtangayoga och yinyoga.

 

Det har tagit mig tid i livet att komma fram till vad jag vill ägna mig åt. Jag har provat på att arbeta med många olika saker men aldrig riktigt känt att det har passat mig. Efter många år av stress och brist på avkoppling så gick jag till slut i väggen. Under tiden av min rehabilitering och återhämtning omvärderade jag mycket i mitt liv. Det var en tuff tid men det har också inneburit att jag har utvecklats mycket som person. Så det är faktiskt en tid som jag idag inte skulle vilja vara utan.

 

Det var under den här tiden som jag började förstå att jag skulle utveckla min mediala förmåga, att det var inom det andliga området jag skulle jobba. Efter många år av personlig utveckling, med många olika utbildningar, medialt arbete och eget sökande, har jag nu äntligen hittat mitt egna sätt att arbeta på som medium och healer.

 

Vill du läsa mer om mitt arbete, klicka här.

 

 

 


photo art


photo project