Mina bilder/Photos

Mina bilder/Photos


Välkommen på fotoutställning!

Fotoutställningen pågår mellan 29/6-31/7, i Café Alfred Nobel, ett café i vacker herrgårdsmiljö, vid Alfred Nobels Björkborn och Nobelmuseet i Karlskoga. Utställningen är öppen tisdagar-söndagar kl 10-17. Måndagar stängt. Jag visar naturbilder från fyra årstider. Bilderna i utställningen är helt utan redigering och bildbehandling, för jag vill dela med mig av ögonblicket, precis som det var i stunden. Alla tavlor som ingår i utställningen är till salu, jag gör bara en tavla av varje bild. Men vill du köpa en bild att rama in själv, så går det bra. Då skickar jag bilden med post. Du hittar snart alla bilder från utställningen i mitt fotogalleri. Monette är mitt andranamn och signatur. Jag kommer att finnas på utställningen lite då och då. Utställningens sista dag, den 31/7, finns jag på plats hela dagen. Hoppas att vi ses!


Naturen betyder mycket för mig, det är där jag hittar min återhämtning och får ny energi. Det finns så mycket vackert att se, bara vi tar oss tid. Jag vill fånga allt det vackra som jag hittar och dela med mig av mina upplevelser, genom mina foton.


Vill du se fler av mina bilder, så följ mig gärna på Instagram.


Jag tycker mycket om att jobba med bilder och skapa med färger på olika sätt. Ibland helt obehandlade, som i min fotoutställning, Mina fångade ögonblick. Men ibland vill jag också skapa behandlade bilder, sammansatta på ett kreativt sätt, som photoart. Jag gör också bilder med tänkbara texter, affirmationer och målningar.


I mitt fotogalleri, HeavensArt hittar du alla bilder som är till salu just nu. Jag lägger upp nya bilder varje vecka. Vill du använda mina bilder i press eller reklam, kontakta mig. 
                                               

                                             

                                           

                                             


 
 


Visit photo gallery HeavensArt.

Follow me on Instagram.

If you are interested in my photos, please contact me by mail.

Oktober_edited2
7f49bec2-a983-4c56-b318-719ce9c8d5c4_edited1
Instagram_edited1

photo project