Mina bilder/Photos

Mina bilder/Photos


Välkommen på fotoutställning!

Jag har fotoutställningen på Café Alfred Nobel, ett café i vacker herrgårdsmiljö, vid Alfred Nobels Björkborn och Nobelmuseet i Karlskoga. Utställningen är öppen tisdagar-söndagar kl 11-16. Måndagar stängt. Jag visar naturbilder från fyra årstider. Bilderna i utställningen är helt utan redigering och bildbehandling, för jag vill dela med mig av ögonblicket, precis som det var i stunden. Alla tavlor som ingår i utställningen är till salu och jag gör bara en tavla av varje foto.


Naturen betyder mycket för mig, det är där jag hittar min återhämtning och får ny energi. Det finns så mycket vackert att se, bara vi tar oss tid. Jag vill fånga allt det vackra som jag hittar och dela med mig av mina upplevelser, genom mina foton.


Jag tycker mycket om att jobba med bilder och färger på olika sätt i min ateljé. Ibland skapar jag behandlade bilder, sammansatta på ett kreativt sätt, som photoart. Jag gör också bilder med tänkbara texter, kanaliserade budskap, affirmationer och målningar, som vill förmedla energi och harmoni. Då får jag mycket hjälp och inspiration av andevärlden. Min andliga konst kommer du snart att hitta här.


Du hittar fler av mina foton i HeavensArt Fotogalleri och på Instagram. Tycker du om mina bilder, så följ mig gärna.


  
                                               

                                             

                                           

                                             


 
 


Visit my photo gallery, HeavensArt.


Oktober_edited2
7f49bec2-a983-4c56-b318-719ce9c8d5c4_edited1
Instagram_edited1

photo project